miercuri, 24 octombrie 2012

Hosă, holovinu și bloggerițele pizdoase


după și am citit articolu lu Hose dispri mini, fărăobraz cu accentul pe o și despre lupusur, am mai băut o cofe ca sî nu chic cu iebalnicu în comp șî șî-i scriu un reply ca lumea omului, cî așa se face deobicei, m-am apucat di scris.
Vobșeto eu nu vreu sî comentez nică la articolu ista...ni plași cum scriu amîndouă....șî asta i tari rar...cînd nie ni plași. Ni-o plăcut ideia cu măstile, tari...
defapt, încă din antichitate oamenii își puneau măști pe față...indiferent sub ce formă, acestea aveau menirea de-al transforma pe om în altă persoană, sau în zeitate, nu știu sigur pentru că am chiulit de la ore. Da intrau numaidecît într-o altă dimensiune...ăsta cu mască nu mai avea identitatea sa...era clasna mai pe scurt.
Șî în timp măștile o evoluat, cari di lemn, cari di lut, cari di plastic, cari di căcat..nivajna, glavno cî scopul o rămas cam acelaș...să-ți ascunzi adevărata identitate.
acum, cînd progresu tehnic încă mai progresazî, fiecare poa să-ți facă o mască virtuală de alde Puckstory, Fărăobraz sau LupuSur..
măștile astea pe mine mai puțin mă interesează..din moment ce-s anonime nu mai are rost să-mi pun întrebări...
măștile neanonime mă interesează
eu știu omul, știu și zași-ntrînsu, și cîcat i omu ista șî și di mari speț pe suflete se dă...Șî-ni vini sî borăsc pi masca șeia, nimic mai mult.
da sunt 10000 de frumoase ale Moldovei care se dau cu tăti cîcaturili di pi lumi pi fațî, cî au 20 di ani da ele vor sî parî di 45, ca sî parî mai umnîe, ca sî parî mai experimentate, ca eu să am o altă atitudine față de ele cînd le văd tonalica de un dejet pi față. Ni huia fetelor...masca asta nu pre ajiutî pintru cî nie ni-e suficient ca voi sî deschideț gura șî sî duși tătî masca di Anghelî Merkel șî apari Maria, în mintea ei naturalî.
Alțîi nu-ș pun nicî pi fațî da parcî ș-o pus...
unii îs pun dimineațî o mascî di pulă...șî merji pi drum șî ti gîndești..doamni și fațî di pulă mai ari ș-aista.
alții îs pun mascî di hipster șî merji pi drum șî ti gîndești..doamni și fațî di pulă mai ari ș-aista.
Alțîi au niști fețî cî di le-ai cîca o săptămînă tot nu le-i astupa...
Măști șî măști, fățărnișie și minciună de sine...
ni-i pohui și mască porț...poart-o sănătos..da nu șeri di la mini sî-ț accept jocul ieftin și simulat....și resemnează-te că nu ești nimic mai mult decît o mască într-un halovin continuu.
trăiască Hosă
vez s--nu șii așei cu Coasa

5 comentarii:

  1. aşa rar se întîmplă să rîd cînd citesc, da eu iaca vă tot abserb azi pe toţi şi rîd, şi vapşe cred că e cruta. vrem mai des aşa revoluţii)

    RăspundețiȘtergere
  2. Asata nu-i replica. Asta-i un comentariu la textul lui Hose... De ce să scrii banalitați pe care le stie fiecare, de genul „încă din antichitate oamenii își puneau măști pe față”...?

    RăspundețiȘtergere
  3. Dragă Anonim eu îți respect opinia și îți primesc obiecțiile, dar...pot să scriu măcar și despre cum crește măraru, e dreptul meu cî-s la mini acasî...eu nu-s de vină că la academia șeia griobanaia ti învață sî scrii lucrărili înțșepînd di la istorie șî după asta nu poț scăpa di șablonu ista...tac șo...așteaptă dar să-i dau replică lu Hose...mă gîndesc serios la asta

    RăspundețiȘtergere
  4. lasa tu replica lu hosa, el ii okey sh cu aceasta replica :)

    RăspundețiȘtergere
  5. ba nu hose, o replică ca lumea...vez cî lumia zîși cî aista-i prosto un comentariu...da eu ascult și zîși lumia

    RăspundețiȘtergere