joi, 19 septembrie 2013

Wordomania

ca daca tot veni vorba si, deja e al doilea text in care ma pomenesti, vreau sa spun ca ma bucur ca sunt reactii. adevarul este ca de oameni ca mine care au tupeu sa zica niste lucruri fara sa le fie frica de ce vor zice pupcuristii bloggeri a fost si va fi intodeauna nevoie, pe cand de bloggerasi care vor din rasputeri sa para rebeli si baga tot felu de cacaturi care ar epata e plin internetul.diferenta dintre noi e enorma, eu Șocez iar Puck Story vrea sa epateze. oricum ma bucur de fiecare data cand sunt taguit de cineva.



Daiana eu una nu-nteleg, care-i avantajul unui limbaj imbecil intr-un blog? de fiecare data cand dau peste asa ka****ri trebuie sa ma concentrez ca sa ma prind despre ce merge vorba, si observ ca neovocabularul asta prinde amploare, care-i treaba, e mai "misto" sa te exprimi in scris ca un gopnic?
Ronin  e un element cool pentru tanara generatie de intelectuali si hipsterasi. eclectisul cica da bine la vizualizari. de fapt e eleementul despre care am vorbit mai devreme si am sa vorbesc despre el in urmatorul articol, ca vad ca devin discutat de catre marile forte. am intalnit metoda asta la o parte din tinerii poeti (care continua sa futa poezia mea pe la o piva).
Daiana nu stiu ce da bine la vizualizari , dar limbajul pe care il alegi pentru a te exprima iti selecteaza " publicul tinta" , e ok sa bagi ceva de genu p**** masii, daca asa simti, cuvintele trebuie sa corespunda trairilor, si daca ala e cuvantul, ala sa fie, dar sa scrii in mod deliberat si nesilit de nimeni cuvinte stricate , rusisme adapte sa alte modificatii gramaticale e cel putin o dovada de prostie, cel putin...
Daiana  si cine-s marele forte?
Ronin  marele forte sunt miciii frustrati carora nu le place cand cineva le zice ca-s aiurea cand ei credeau ca-s tare geniali si de aia incep sa te numeasca pe tine frustrat ca sa se apere. eu nu sunt suparat pe nimeni si nu vreau sa vorbesc la tema asta ca sa nu para ca ma apar. mie nu-mi plac oamenii care se prefac altceva decat sant, atata tot. daca esti nascut sa te tarai nu-ti astepta aripile, iar daca esti nascut sa zbori n-are de ce sa te tarai. simplu. doar ca cei care sa taraie vor sa zboare iar cei care zbor vor sa se taraie. aiurea.
Dragosh  ''perduta'' enough said


1.     Epata- șoka- sinonime
  Înseamnă că noi ne ocupăm cam cu acelaș lucru
3.     Cu toate că eu am trecut de perioada cu epatatu...tu, nu știu de ce nu, că e huinea, tre să recunoști
4.     Cred că nu m-am exprimat prea clar în postul anterior, ăla cu epatatul
Că toți actorii geniali din generația ta joacă taburete sunt ei de vină serioja…noi ne  alegem calea singuri, serioja.nimeni nu ne-o bagă-n cur, nimeni.
De vină suntem noi, serioja
De vină ești tu, că nu faci nici o pula pentru teatru. Atîta faci că numai vorbești și vorbești și vorbești și vorbești
Că tu ai jucat Zoo story și tăț după tine asta joacă
Zoo story serioja, scrisă înaintea erei noastre, ce-I aici de lăudat. Aștia nu-s cu nimic mai buni ca tine …ei tot joacă zoo story, ei tot montează Ursul.
Normal că te caci, da ce-o să faci. Avem și noi un teatru de performance și pe ăla ne căcăm..În orașele mari sunt 100 de teatre underground..dar totul a pornit de la unul..
Păi hai să ne căcăm, ce mai..la asta ne pricepem cel mai bine
Poate rămîne numai teatrul național și-o să fii într-un final mulțumit.
Brook, Grotowski…numele astea au mișcat ceva la timpul lor, nu au îmblat numai cu boșitul. Au lucrat și au rămas ca model de urmat.
Serioja și model ești tu pentru tînăra generație, în teatru,  ia spune-mi…tu cînți, dansezi, televiziune, filme…etc( și n-o spun cu nici un rău)..dar numai teatru nu faci
Nu-l faci…da te revolți de doamne doamne
că nimeni nică nu face..că tăț îs niște gopnici..și eminescu o fost gopnic
Atunci cînd o să faci ceva și-o să șokezi cu adevărat, atunci o să ai dreptul să te revolți pe colegii tăi și pe toată lumea de teatru
dar pîn atunci

Vorbe Vorbe Vorbe
P.S. ăsat-i un p.s. pentru Diana- și cînd spun un chizda mătii, în el bag toată încărcătura emoțională pe care n-o s-o bag niciodată în nici un sinonim

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu