joi, 16 ianuarie 2014

Parazitu, curva și hose

Deci, în timp ce Moldova fierbe acum de Jurnal TV, Plahotniuc și mafia moldovenească, de bătălia dintre Parazit și Hose, și de dorința lu Happy să-și schimbe poza de profil 
pe lîngă Virginia și toată comunitatea de basarabeni din România, am rămas și eu plăcut surprinsă  de declarațiile lui Radu Banciu, pe care voi toți  le-ați auzit și la fel de mult v-ați indignat.
Și pentru că aveți singe de dac în venele voastre corcite, ați exclamat în sinea voastră că dacă l-ați vedea acum pe stadă pe Banciu ăsta, précis i-ați fute botu.
Nu mă roade nici faptul că Radu a luat 1000 de roni amendă, că nu e prima data, și nici faptul că voi ați reacționat foarte ușor la injuriile lui.
 Pentru că el a spus niște adevăruri.
1.  fetele noatre sunt niște curve care rămîn gravide în primul semestru. Parcă-s scăpate din junglă. Umblă cu boșorogi bătrîni și face aport la orice os aruncat. Nu toate, normal..dar o marte din ele sunt rusinea noastră.
2. suntem niște tigani și mai rău…lături cred că e bine spus..așa e toată țara asta și tot sitemul ăsta, și tot guvernul. Uitați-vă cine ne conduce. Uitați-vă ce se întîmplă în parlament. Uitați-vă ce se întîmplă în familiile noastre.
Suntem niște țigani Pentru că orcine poate să-și permit să te umilească oricum îi place. Oricine, și nimeni n-o să-I spună nimic.
O să înghitem tot rahatu, o să zîmbim și-o să plecăm capul.
Da, pentru că suntem niște lături. Pentru că Suntem neprotejați. Pentru că liderii nostril sunt niște lături și noi nu facem nimic ca să schimbăm asta. Răbdăm, pentru că așa am fost dresați, pentru că suntem lași, pentru că nu ne pasă decît de gurile și de stomagele noastre.
Lui Berciu sănătate. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu