sâmbătă, 19 mai 2012

KOMPOT sau Moldovă țară de gomishi



Bine că azi am ajuns și eu să beau vr-o 4 pahare de compot de am falimentat Spălătoria și mi-au pus interdicție să mai vin. Mi-au spus să vin cu Kompotu de-acasă. Ei las, mie întotdeuna mi-o plăcut haleava și din cauza asta am și perdut o duzină de sponsori.
Mă rog, nu despre asta am vrut să spun. Îmi place foarte mult că a juns și în Chișinăul nostru de căcat să se facă eventuri en pleine air într-o atmosferă super-familiară, cu muzică super-incendiară a anilor 80/90, cu un public pestriț, așa cum vezi numai în reviste nepornografice și, cel mai important, cu Kompot din jișîne.
Am uitat să le spun că eu sunt anti-gomishistă. Nu vreau să se aprobe legea și în general vreau să nu se mai discute pe tema asta. Eu visez la acele vremuri cînd Moldova o să înceteze să vorbească despre pidaraj. Toți știu că Moldova e o țară de pidaraji. Da cum țara-i de căcat, normal că și pidarajii îs de căcat.
Nu trebuie de schimbat nimic în mentalitatea moldovenilor, nici a țăranilor, nici a rudelor, nici a colegilor, nici a prietenilor și mai ales, mentaliatea mamei.  Ceea ce tre de schimabat este mintea gay-ului. Din momentul în care un gay va înceta să-și justifice orientarea, să aibă necesitatea de-a se justifica, din acel moment el nu va avea nevoie de nici o lege. Din acel moment nimeni nu va putea să-i spună nimic, să-i facă nimic. Frica de sine, frica de-a se accepta pe sine ca fiind un om normal, asta îl omoară...problema e în capul lui, nu în lege sau nu știu ce.
Cum îi un gay moldovan? Asta-i exotică originală. În primul rînd e frustrat din cap pîn în picioare, obsedați că cineva îi urmărește și se gîndește, chiar și-atunci cînd plătește pînea la casă sau își cumpără lumînărele de la farmacie, că el precis e gay. Cînd aude că se vorbește pe teme de genu o face pe mortu-n sfeclă și el, în general, n-are treabă cu asta. Un gay moldovan se teme de MAMA-sa ca de dracu. Pe un gay moldvan îl interesează pîn in străfundul buricului ce va spune baba Katea din blokul vecin despre el. Un gay moldovan vede numa gay în juru lui. Un gay moldovan e un gay de rahat, care, dacă l-aș prinde, precis l-aș fute-n cur numa de aia că mi se jură că nu e pidaraz.
Să-ți spun un lucru, poponarule, din moment ce te vei accepta tu pe tine așa cum ești, te voi accepta și eu, și te va accepta o lume-ntreagă. Nu spun că tre să eși în drum și să-l fuți pe Vasea ca să-mi dovedești că ești liber, nici de paradele tale n-am nevoie. Decența și modestia nu a omorît pe nimeni pîn acum...
Și nu uita, lumea reală e acea din capul tău...crează-ți o lume în care să te simți bine, iar eu voi fi lîngă tine OMULE....
P.S: mai revin la temă...e glamuros, da numa cu condiția să mi se toarne cît mai mult KOMPOT

13 comentarii:

  1. Din acest punct de vedere nu am mai privit aceasta "problema" sociala...
    Mi se pare logic si chiar inteleg de ce este necesara o schimbare in acest sens dar ma indoiesc ca viata pentru ei va fi mai buna sau ca asa vor fi acceptati...desi niciodata nu se stie.Pana la urma au incercat cam tot ce se putea,de ce sa nu abordeze lucrurile si din aceasta perspectiva?!...

    Sper intr-un viitor mai senin.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ela, viitorul de-am e senin..ce aștepți, să vină raiul pe pămînt? raiul ți-l faci tu, nu trebuie nimeni să lucreze pentru tine și nimeni nu e de vină că la ei e altfel.

      Ștergere
  2. Hule te-ai vîibit ieri sh nu mi-ai zis ca asta esti tu? Nu ti se pare oliaca copilaresc, totusi? :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. poate...știi ăsta e vîibioj moldovenesc...dacă sincer, mă simt comod în anonimat, mai liberă, dacă vrei. Nu vreau să mi se facă reproșuri, nu că nu le-aș putea face față, dar nu vreau să-mi umplu capu cu informație de rahat, mai ales că eu îs omul care pune tăt la inimă...de aia și mă vîibesc...și urăsc să mă justific.

      Ștergere
    2. Puteai sa ma iei intr-o parte si sa zici normal ca : bai, asta-s eu. Si sa vorbim omeneste :))
      Mai ales ca tot "m-ai citat", iti dadeai seama ca o sa spalesc.
      Не понимаю :)

      Ștergere
    3. puteam să-ți spun și făr să te iau la o parte dacă tare îmi doream să știi cine-s...dar nu am vrut și nici nu m-am gîndit c-o să intri atît de repede pe blog...in fine, acum știi și sper că numai tu...

      Ștergere
  3. Răspunsuri
    1. da lichiorul ii campot? eu am lichior, Pucks

      Ștergere
    2. nu, lichioru nu-i Kampot, cum șî gomicu nu-i vulpi

      Ștergere
    3. Pucks, tu matinca esti homofobista.
      homofobist= care se teme de gomici.

      Ștergere
    4. îs șî eu homofobistă cum șî tu ești birou

      Ștergere
  4. CALATORI PRIN PULBERE DE STELE
    Suferim ca suntem oameni,plangem si ne bucuram!

    RăspundețiȘtergere