miercuri, 9 mai 2012

9 mai sau fuck you Eu. Ro. Pa




De 3 zile-ncoace, oaia nu mai tace
Drăguță mioară, ori ești bolnăvioară
Ori iarba nu-ți place
Cred că iarba nu-ți place bastard nenorocit.
De o săptămînă îmi umpli creierul cu postări de genul....să mă fut în bunelu-mio comunistu dreacului, c-o luptat pintru pidarii eștia di ocupanț, să-i fută dracii.
Acum ascultă-mă. 9 mai e ziua Victoriei. Victoriei asupra fascismului. Bunelul tău cînd a luptat a crezut cu adevărat că va schimba lumea. Că moartea prietenilor săi și traumele lui au meritat tot. Era gata să-și de-a viața amărîtă pentru ca Tu, căcatule, să trăiești în pace și liniște. Pentru tine a luptat. El nu a știut că o să fie futut în cur după asta, el chiar nu a știut.

Țin minte cum se aduna bunelul cu camarazii lui, puținii rămași în viață, și își aduceau aminte de acele vremuri, și plîngeau ca niște copii toți. Pentru mine era un pic ciudat să văd niște bărbați atît de puternici cu lacrimi în ochi. Plîngeau pentru că își dădeau seama că Războiu Cuiva nu a meritat moartea nimănui.
Acum tu, nici nu știu cum să te numesc, patriot împuțit, îți permiți, stînd în cresla ta de 2000 de euro și cu ibalnicu în compiuter, să ponegrești amintirea unor oameni care nu au o altă viață decît acea a războiului. Războiul le-a oprit timpul în loc și ei nu mai știu altceva. Războilu le-a fost mamă, tată, soție, copil, dragoste.  Așteaptă ziua aceasta ca pe o mîntuire, pentru ca să-și amintească de o viață în care au crezut și a sperat. O viață pe care au simțit-o. O viață pe care au urît-o.
 Nu a rămas decît cu amintirea în care tu cu nesimțire îți bagi pula.
Mîine e ziua lor și eu o să fiu cu ei, și-o să mă uit în ochii lor și-o să mă văd pe mine, plină de speranță.
Îmi pare rău că unii fac show din asta, și îmi pare rău că noi uităm de ei. Nu mai durează pentru că mor. Mor și mortea nu înseamnă decît uitare.
Și nu mă fute tu pe mine cu lențile tale, bagățile în intestine ca să ai vr-o 2 zile constipație.
Aici nu e vorba despre politică, orientări, istorie etc. sunt oameni vii. Poate mai Vii ca tine. Respectă-i ca să poți și tu la urmă să fii respectat.
P.S: da, și să mă fut eu în Ziua europei...odată cu ea va veni și rinocerizarea

2 comentarii: