joi, 23 mai 2013

Decameron, Very Happy și cîcatu

Dac tot happy very o făcut atîta vîlvă cu spectacolili ei preferati șî cî eu iam promis că scriu după și văd .caruselu ap iaka m-am apukat di dat reply-iuri la tăț.

Căcatu in așeia cî ăștia di la Ionesco o supraestimat publicu bănos de la noi și și-o supraestimat și forțele de marketing. Dap sî ajiunji di la 2000 la 150 tre să șii disperat frate. Mai pi scurt s-o lohănit oleacî. Cî barîga șeia cari fași bani n-o să țî se ducă la teatru din principiu...pintru cî nu mergi la teatru șî gata.

Spectacolul în sine merită să fie văzut...chiar nu mai e așa ceva în moldova și e făcut la nivel profesionist. Ni sî pari cî la luminili cari li au, cî m-am căscat șî pi sus, puteu sî facî mult mai mult show. NI vajna, începutul e perfect, Geta e persoana potrivită pentru cabaret, plus la asta, ea mai era și un soi de povestitor, intervenea cu text despre pasiuni dezlănțuite în noapte, despre ispite și nu știu mai ce, da la capitolul spus di text geta mai ari di lucru. În schimb partea muzicală e integrată organic în spectacol. Mă așteptam să cocheteze mai mult cu sala. Să fie mai erotică. Actorii sunt buni, da rupe Sambriș la 100..scenele lui sunt fantastice...să zică lumea  ce n-o zice, da ăsta e turbat. Scenele lui te trezesc și te umplu de energie. Normal că la unii li se pare prea lung spectacolul că durează 2 ore 40. Dar mie mi se pare ok, totul e legat...postituata-barmenu, barmenu- servitoarea, servitoarea-studentu, studentu-femeia măritată, femeia măritată –politicianu, politicianu- modelu, modelu- dramaturgu, dramaturgu- actrița, actrița- aristocratu, aristocratu- prostituata. Tăț se fut în stînga și în dreapta..scenele de sex sunt rezolvate în deferite chei, care mai haioase, care mai romantice ...mai puțin aia a politicianului cu modelul, dar las de la mine. Îmi place mult scena de final..aia cu grupovuha..e ruptă din filme holivudiene.
Corpuri frumoase de fete, băieți, spinări și funduri goale, dansuri, tanmoșan o pus coregrafia, mulți chiloţi şi fuste scurte, după cîte am înțeles, și Geta cu bănd-ul ei live...e un spectacol bun cari merită ai tăi 150 di lei...șî chiar îi erotic
Cî ei sî vîibesc cu mesili, treaba lor...da cred cî ar trebui sî schimbe politica șî să umple sala cu oameni...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu